Vild med…

Vild med.. Er sociale tematræninger/stævner. Initiativerne handler om at familie og venner kan samles og forene sig omkring tennis, samt at danne et net af tættere relationer mellem klubbens spillere gennem spændende konkurrencer og tennisleg.

 

Vild med Kamp!

Vild med Kamp er interne skumtennis stævner for alle ATKs konkurrencelystne junior klub- og minitennisspillere, der kunne tænke sig at videreudvikle deres spilforståelse i tennis og lære pointsystemerne bedre at kende. Der kan være maks. 16 deltagere i stævnet og tilmeldingerne er først til mølle. Hvert stævne bliver annonceret på hjemmesiden og facebooksiden. Information angående regler, puljer og andet praktisk udsendes til alle tilmeldte. Det er gratis at deltage og tilmeldingen foregår via vores mail junior@atk-tennis.dk

 

Vild med Kammeratskabs tennis!

Til 'vild med kammeratskab' inviterer vi alle juniorer til at tage en kammerat eller veninde med til deres tennistræning og sammen have det sjovt med at spille mod andre kammerat/veninde par. Du kan dermed introducere og inspirere dine kammerater til at spille tennis. Hvis de synes, det er sjovt, så kan de melde sig ind i ATK så i kan spille tennis sammen fremover. Det er gratis for alle at deltage.

 

Vild med Familie tennis!

Alle forældre, store- eller mindre søskende er velkommen til 'vild med familie-tennis'! Her er der fokus på at alle juniorer i klubben kan få en sjov tennisoplevelse sammen med deres forældre eller søskende. Der spilles sjove pointspil i minitennis format med skum- eller røde bolde. Måske bliver familien også bidt af tennis og så er man velkommen til at melde sig ind. Det er gratis for alle at deltage.