Velkommen til ATK´s juniorafdeling.

 

Her på juniorafdelingens side kan du læse meget mere om arrangementer, træning, stævner og turneringer, holdtennis, events og sociale aktiviteter m.m.

  

Vores juniorafdeling har ca. 175 medlemmer. ATK har et pragtfuldt anlæg på genforeningspladsen med 10 udendørs baner, og ikke langt herfra ligger ATK-hallen med 2 supreme court indendørs baner. Juniorafdelingen tilbyder tennis til alle juniorer, som har lyst til at prøve kræfter med tennissportens mange glæder. Kontingent og priser for træning er yderst rimelige. Vores priser afspejler, at vi er en forening, som påtager sig et socialt ansvar. Tennis som sport og fællesskab skal ideelt set være tilgængelig for alle. Økonomi må ikke være en barriere for at kunne spille og engagere sig i tennis. Som udgangspunkt forsøger juniorafdelingen at favne hyggetennis, holdtennis og udvikling af talenter på højeste niveau.

 

Vores grundlag er at skabe en god, sjov og levende træning, med de rette rammer og betingelser for at børn og unge kan dygtiggøre sig på tennisbanen i samvær med andre. Træningens form forvaltes og udvikles af et stærkt trænerteam, hvor målet er at bygge videre på og opretholde et sundt læringsmiljø, hvor spillerene løfter hinanden i flok. Vi tillægger det sociale fællesskab stor værdi, hvor der både er plads til dem, der kommer for hinanden og for de mere ambitiøse, der vil noget ekstra med sin tennis. Bege dele kan sagtens sameksistere og vi forsøger at lave træning og en række events og sociale aktiviteter, der går på tværs af træningshold, alder og køn

 

Vi bestræber os på at holde motoren kørende og være en levende forening med mange aktiviteter, som i høj grad baserer sig på frivillighed. Vi ønsker engagement, hvor man involverer sig og bidrager positivt til træningen og klubbens miljø. Stærke fællesskaber. En afslappet stemning med et involverende træningsmiljø. Et sundt og balanceret konkurrence-miljø.

 

Vær opmærksom på, at tennis kan dyrkes på mange forskellige måder:

 

  • Du kan blot være medlem, booke bane og spille med dine forældre eller en kammerat. 
  • Du kan deltage til juniortræningen og få nye tenniskammerater, samtidig med du lære noget om slagene og  spillet
  • Du kan deltage i træningen og dygtiggøre dig, der for mange giver stor glæde
  • Du kan deltage i de sociale events og aktiviteter, som finder sted i forbindelse med juniortræningen
  • Du kan deltage og løbende få nye, større udfordringer i kampe, stævner og tuneringer.
  • Du kan deltage i holdkamps tennis og være en del af et team, hvor konkurrence og fællesskab gløder.
  • Du kan satse på tennis og gå efter at blive så god som du kan blive.

 

 

Spørgsmål vedr. juniorafdelingen, træningen mv. kan rettes til junior@atk-tennis.dk.  

 

Du kan ansøge om medlemskab her.

 

Du kan læse mere om vinter træningen her.

 

Du kan læse mere om sommer træningen her.