Sommercamps

 

I ATK afholder vi hvert år to populære tennis sommercamps for klubbens juniorer. Første camp bliver typisk afholdt i sidste uge af juni, mens anden camp udspiller sig i første uge af august. Begge camps strækker sig over tre dage, hvor der fra 9-15 er spækket med spil, teknik, kamp, konkurrencer, kammeratskab og ikke mindst godt humør.

 

Der er plads til op til 32 spillere pr. camp og alle juniorer mellem 6-18 år kan deltage. Begge camps tager sted ved vores udendørs anlæg på Genforeningspladsen bane 1-4. I tilfælde af regn har vi mulighed for at rykke indenfor i vores hal.

 

Campens tre dage vil typisk tage udgangspunkt i forskellige hovedtemaer, som f.eks. greb- og slagbevægelse, bestillinger og vægtoverførsel eller kampspil og slagkontrol. Spillerne vil regelmæssigt rotere mellem forskellige stationer, der hver især bygger om hovedtemaet, men har et særligt fokus. På stationerne vil man bl.la blive teknisk instrueret i tennissens forskellige slag, spille kampspil og lave andre tennislege. Øvelserne justeres efter spillernes alder, niveau og behov. Der er indlagt drikkepauser, fælles stafetter og andre lege i løbet af dagen.

 

På sidste dagen afholdes der "ATK-OL", hvor der konkurreres i forskellige discipliner. Disciplinerne bygger omkring mange af de bevægelsesøvelser spillerne har trænet i løbet af campen, som f.eks. balance, spring, præcision, kast, løb.. Der er selvfølgelig lækre præmier til vinderne af de forskellige discipliner. Sidst men ikke mindst kåres campens..:

 

Fokuserede

Fair-play

Figther

Fremskridt

 

Prisen pr. camp er 600 kr. inklusiv frokost, som bliver serveret i klubbens sportscafé.

 

Spørgsmål angående sommercamps kan henvendes til junior@atk-tennis.dk

 

Junior sommercamp 1 uge 27, d. 1/7 - 3/7 2024
 
Junior sommercamp 2 uge 31, d. 29/7-31/8 2024