Tema-Vild med kamp
 
Er egentligt bare et ”Vild med kamp”-stævne, men hvor der er et bestemt tema. Det er stævner for egne juniorer, som vi selv arrangerer og udvikler videre på. Hensigten med disse stævner er at få forældre, søskende, kammerater eller andre ind på banen, få en god oplevelse og hygge sig med tennis. Vi håber også på nye medlemmer og flere frivillige ressource-personer. Indtil videre er der afviklet stævner med følgende temaer: 
 
"Vild med Familie-Tennis"
 
Minitennis/Rød eller Orange bold – Målgruppe: alle aldre og niveauer. Her er der fokus på at alle juniorer i klubben kan få en sjov tennisoplevelse sammen med deres forældre eller store søskende. Der spilles minitennis, rød eller orange bold - og der er sjove pointspil. Du kan altså tage din familie med her og spille med dem på banen. Måske bliver de også bidt af tennis, så er man velkommen til at melde sig ind.
 
"Vild med Kammeratskabs-Tennis"
 
Minitennis/Rød eller Orange bold – Målgruppe: alle aldre og niveauer.
Her er alle juniorer velkommen til at tage en kammerat eller veninde med og sammen have det sjovt med at spille mod andre kammerat/veninde par. Du kan altså inspirere dine kammerater til at spille tennis. Hvis de synes, det er sjovt, så kan de melde sig ind i ATK og så kan i spille tennis sammen fremover.