Vil du spille holdtennis? 

I ATK satser vi på at udvikle fællesskaber og teams. Derfor gør vi meget ud af holdtennis.

Vi deltager indendørs holdturneringen i minitennis. Derudover vil der indendørs blive arrangeret et antal U10 Venskabskampe, hvilket giver nogle muligheder for at afprøve om holdtennis er noget for en. Trænerne kontakter emner (interesse, spilniveau og modenhed), men du har også selv mulighed for vise din interesse og spørge.

Udendørs fylder holdturneringen langt mere. Vi deltager bredt i årgangene. Ca. 30-35 spillere deltager på holdene. Vi tilmelder holdene, så flest mulige berettigede kommer til at spille og der er en god balance i holdene. Forud for hver udendørs sæson bliver der afholdt et forældre/spiller-møde, hvor vi skal finde frivillige hjælpere til holdene, og hvor der informeres og der er en dialog om juniorernes holdturnering. Spillerne skal her melde til os, om de ønsker at spille holdkampe. Alternativt kontakter vi blot spillerne og hører om deres interesse.

Deltagelsen er afhængig af, at der er forældre, spillere eller andre frivillige, som stiller sig til rådighed som holdkaptajner. Holdene skal endeligt tilmeldes ca. medio marts(ude, sommer) / ultimo september (indendørs, vinter). Har du lyst til at spille holdtennis, så kan du henvende dig til træneren, som kan fortælle dig om mulighederne

.

Historisk set.

I vinteren 2013/14 havde ATK følgende minitennis hold: U14 + SLTU m/k række for øvede og U14 SLTU m/k række for begynder/let øvede. Minitennisholdene er blandede hold, hvor både drenge og piger spiller med på holdene, og de kan frit komme til at spille mod hinanden i både single og double på kryds og tværs. U14 + betyder, at der gerne må være juniorer på holdet, som er over 14 år også. U14 SLTU holdet blev puljevindere ved Sjællandsmesterskabet.

I sommeren 2013 stillede ATK med følgende hold: U18/U16 SLTU drengehold (fælles-rækken), U16 SLTU pigehold (B-rækken), U14 SLTU pigehold (B-rækken) og U12 KTU mixed hold. Bedste placering opnåede U14 SLTU pigeholdet - de blev nr. 2 i deres pulje.

I vinteren 2012/13 havde ATK følgende minitennis hold: U14 + SLTU mix række for øvede og U12 SLTU mix rækker for begynder/let øvede. Minitennisholdene er blandede hold, hvor både drenge og piger spiller med på holdene, og de kan frit komme til at spille mod hinanden i både single og double på kryds og tværs. U14 + betyder, at der gerne må være juniorer på holdet, som er over 14 år også. U12 SLTU holdet vandt suverænt alle deres holdkampe og blev derved puljevindere ved Sjællandsmesterskabet.

I sommeren 2012 stillede ATK med følgende hold: U16 SLTU drengehold A, U14 KTU mix hold (1.holdet), U14 SLTU pigehold B-rækken (2.holdet) og U12 KTU mixed hold. U14 SLTU pigeholdet vandt deres pulje, spillede finale og endte med at få en 2. plads ved Sjællandsmesterskabet i B-rækken.