ATK Drenge Sommerturnering 2018
Uge 27 (4.-8. juli)
Arbejdernes Tennis Klub indbyder igen i år til vores spændende, udfordrende og festlige sommerturnering. TURNERINGEN er en del af DTF´s Sommer Tour. I 2018 afholdes drengeturnering, og for første gang er der også en seniorturnering på programmet. Vi satser på at mange tilmelder sig i double. Vi glæder os til at se en masse turneringsaktive unge deltagere i ATK og ser frem til nogle spændende, sjove og hyggelige dage med masser af tennis på Genforeningspladsen.
 
Rækker
U12 HS Kat 3 (16 deltagere + kval)
U12 HD Kat 3 (8 deltagende par)
U14 HS Kat 3 (16 deltagere + kval)
U14 HD Kat 3 (8 deltagende par)
U16 HS Kat 3  (16 deltagere + kval)
U16 HD Kat 3 (8 deltagende par)
U18 HS Kat 3 (16 deltagere + kval)
U18 HD Kat 3 (8 deltagende par)
Senior HS Kat 3 (16 deltagere + kval)
Senior HD Kat 3 (16 deltagere + kval)
 

MÅLGRUPPE? Turneringen er primært for seniorer og juniorer, som har spillerlicens, og som rangeret lavere end den bedste 1/3 del af ranglisten. Spillere uden licens kan også deltage.  
 
DELTAGERGEBYR Det koster 200 kr. pr. række at deltage i turneringen (100 kr. pr. mand for double). Der betales kontant (eller mobile pay) inden første kamp. Tilmeldingen er bindende, så du hæfter for turneringsgebyret uanset hvad. Tilmeld dig på DTFs onlinetilmelding http://tilmelding.tennis.dk/ 
 
SPILLETIDSPUNKTER Juniorturneringen spilles i dagtimerne, mens seniorturneringen begynder kl. 16 på hverdagene. Finalerne spilles lørdag d. 7.juli. (D. 8. juli er reservedag i tilfælde af forsinkelser pga. evt. regnvejr)
DOUBLE! Ønsker du også at spille double (100 kr./deltager), så skal du tilmelde dig via en mail til junior@atk-tennis.dk
 
TURNERINGREGLER
Der spilles efter DTF´s spille- & turneringsregler.
 
STED
Genforeningspladsen 54, 2400 København NV. (Bane 1-4 ved klubhuset!)
 
SPØRGSMÅL?
Evt. spørgsmål til: junior@atk-tennis.dk
Inden turneringen: Liv Deleuran-Skjold 6060 8056
Under selve turneringen / Turneringsleder: Frederik Gulstorff 
 

Der er også lavet en Facebookside til turneringen, hvor du kan følge turneringsforbedredelserne, og hvordan det hele forløber sig under turneringsugen.